School-straten : beleving volwassenen

Laat ons weten wat u denkt van de schoolomgevingen in Hoogstraten. Hiermee gaan we binnen het project School-straten verder aan de slag om samen met kinderen en volwassenen te zoeken naar meer bewegingsvrijheid voor kinderen en minder CO2-uitstoot door verkeer.

Geef aan wat uw relatie is tot de schoolomgeving.
U kan de filmpjes per school bekijken op www.hoogstraten.be/school-straten. Klik onderaan de pagina op de school naar keuze.
Kinderen benoemen drukte / te veel wagens als één van de drie knelpunten in de schoolomgeving. Hoe ervaart u dat zelf? Hoe hoger de score, hoe meer de drukte u stoort.
Kinderen benoemen de inrichting van de schoolomgeving als één van de drie knelpunten voor mee bewegingsvrijheid. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte voor stappers en trappers vs de auto, de inrichting van voet- en fietspad. Of bijvoorbeeld de aanwezigheid van groen en kindvriendelijke infrastructuur. Hoe ervaart u dat zelf? Hoe hoger de score, hoe meer u vindt dat de ruimte en infrastructuur een probleem vormt.
Kinderen benoemen het gedrag van bestuurders als één van de drie knelpunten in de schoolomgeving. Denk bijvoorbeeld aan snelheid, foutparkeren of de snelle keuze voor de auto. Hoe ervaart u dat zelf? Hoe hoger de score, hoe meer dit gedrag ook u stoort.
U kan hier een foto of plannetje toevoegen om uw aandachtspunten of knelpunten in de straat te verduidelijken.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf.
Laat dan hier uw emailadres na. We sturen u een persoonlijke uitnodiging toe.
Privacy akkoord
Het invullen van dit webformulier betekent dat ik mij akkoord verklaar met de verwerking van mijn gegevens voor de doeleinden zoals die bepaald zijn in de privacyverklaring.