Recreatiedomein De Mosten

Recreatiedomein De Mosten combineert een oase van rust met een heerlijk paradijs voor kinderen. Alles draait rond genieten. Kinderen en tieners leven zich uren uit in de zwemvijver en de speeltuin, in tussentijd kunnen ouders genieten van een drankje op het terras van Treehouse Bar De Mosten. In de omliggende bossen vind je prachtige wandel-, en fietsroutes. En ook de avonturiers onder ons kunnen zich helemaal uitleven in het klimpark of kunnen leren wakeboarden of waterskieën in het cablepark. De Mosten is dé ideale bestemming voor een leuk dagje uit.

ZWEMSEIZOEN - Vanaf 1 september tot 12 september kan je enkel nog zwemmen op woensdag, zaterdag en zondag van 10u-18u (20u bij mooi weer). Dit is onder toezicht van redders. Tijdens deze dagen betaal je inkom. Reserveren en betalen doe je via onderstaande knop. De Treehousebar zal volgens de dan geldende coronamaatregelen geopend zijn.

De andere dagen (ma, di, do en vrij) is er vrije toegang tot de speeltuin van de Mosten. Zwemmen is dan niet toegestaan. Het is niet zeker dat de horeca dan geopend is. Kijk voor alle zekerheid bij de openingsuren van Treehouse@demosten.

Kom voorbereid naar de Mosten en bekijk onder het "bezoek de Mosten" welke coronamaatregelen er van toepassing zijn.