Recreatiedomein De Mosten

Recreatiedomein De Mosten combineert een oase van rust met een heerlijk paradijs voor kinderen. Alles draait rond genieten. Kinderen en tieners leven zich uren uit in de zwemvijver en de speeltuin, in tussentijd kunnen ouders genieten van een drankje op het terras van Treehouse Bar De Mosten. In de omliggende bossen vind je prachtige wandel-, en fietsroutes. En ook de avonturiers onder ons kunnen zich helemaal uitleven in het klimpark of kunnen leren wakeboarden of waterskieën in het cablepark. De Mosten is dé ideale bestemming voor een leuk dagje uit.

GEOCACHE OP DE MOSTEN - Sinds de start van het nieuwe jaar vind je een volledig vernieuwde geocache route op de Mosten. Hier vind je verspreid over 6km een 15 tal caches zowel voor kinderen als voor volwassenen mét een bonus voor wie ze allemaal vindt.

START ZWEMSEIZOEN - Vanaf zaterdag 1 mei tot en met zondag 20 juni kan je op woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen zwemmen in de Mosten van 10u-18u. Dit is onder toezicht van redders. Tijdens deze dagen betaal je inkom. Reserveren en betalen doe je via onderstaande knop. De Treehousebar zal volgens de dan geldende coronamaatregelen geopend zijn. De andere dagen (ma, di, do en vrij) is zwemmen niet toegestaan. Je kan wel nog gratis gebruik maken van de speeltuin. Het is niet zeker dat de horeca dan geopend is. Kijk voor alle zekerheid bij de openingsuren van Treehouse@demosten.

Vanaf maandag 21 juni tot 31 augustus is de zwemvijver dagelijks geopend van 10u-18u (20u bij mooi weer). De Treehousebar zal dan ook geopend zijn. Reserveren (en betalen) is verplicht en doe je via onderstaande knop.

Kom voorbereid naar de Mosten en bekijk onder het "bezoek de Mosten" welke coronamaatregelen er van toepassing zijn.