Hoogstraten viert Dag van de Jeugdbeweging met feestelijk ontbijt

Gepubliceerd op  maandag 7 okt 2024 om 10:32 uur
Op vrijdag 18 oktober 2024 viert heel Vlaanderen opnieuw de 'Dag van de Jeugdbeweging'. Ook in Hoogstraten laten we deze feestelijke dag niet onopgemerkt voorbijgaan.

Schrik dus niet als je onze jongeren trots in hun jeugdbewegingshemden, T-shirts en sjaaltjes door de stad ziet lopen, want ook in Hoogstraten gaan heel veel kinderen en jongeren elke week naar de jeugdbeweging. Ze brengen er hun vrije tijd door en maken er vrienden voor het leven.

In Hoogstraten organiseren de jeugddiensten en jeugdraden van Hoogstraten en Rijkevorsel een gezellig ontbijt voor alle leden en leiding. Tussen 07.00 en 08.15 uur is iedereen welkom op Den Dijk om de dag goed te starten met een stevig ontbijt. Het wordt een feestelijke ochtend vol gezelligheid, muziek en dans. Trek dus je uniform aan en kom samen vieren!

Met dit evenement willen we het belang van de jeugdbewegingen in de kijker zetten, waar vriendschappen voor het leven worden gesmeed en onvergetelijke herinneringen worden gemaakt.

Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te genieten van deze feestelijke start van de Dag van de Jeugdbeweging. Mis het niet!

Praktisch:
Datum: 18 oktober 2024
Tijd: 07.00 - 08.15 uur
Locatie: Den Dijk, Gelmelstraat 109b, Hoogstraten

Organisatie: Jeugddiensten en jeugdraden van Hoogstraten en Rijkevorsel.

Naar top