Sportoase Stede Akkers

Sinds 10 januari 2016 kan er gesport worden bij Sportoase Stede Akkers. Dit zwembad-sportcomplex is tot stand gekomen dankzij een nauwe samenwerking tussen het stadsbestuur van Hoogstraten en Sportoase als private partner. Voor een periode van 30 jaar werd een overeenkomst afgesloten met Sportoase dat zij de uitbating van dit zwembad-sportcomplex op zich nemen.

Voor praktische zaken omtrent het zwembad, de fitness en de groepslessen verwijzen we u graag door naar Sportoase Stede Akkers.

In het zwembad zijn ook enkele sportverenigingen actief. Voor informatie hieromtrent neemt u best rechtstreeks contact op met deze sportverenigingen via onze contactpagina sportverenigingen.

Tot slot biedt de nabije omgeving van het zwembad verschillende sport- en recreatiemogelijkheden. Er is een Finse looppiste van 1 kilometer waarbij u gebruik kan maken van sanitair, douches en kleedkamers voor de buitensporters vlakbij de start van deze Finse looppiste. Aan de zijde van de hoofdingang van het zwembad-sportcomplex is een skateterrein en een speelterrein voor verschillende leeftijden.

 

Meer info

Website Sportoase Stede Akkers

Katelijnestraat 31, 2320 Hoogstraten.
Bereikbaar via tel. 03 334 40 60 of email: info.stedeakkers@sportoase.be.