Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
Cadeaubon Hoogstraten

Vanaf maandag 12 juli 2021 breekt een nieuw tijdperk aan voor de cadeaubon Hoogstraten. De vertrouwde papieren cadeaubonnen worden vervangen door een digitale versie.
Aan de bestaande succesformule verandert er weinig, het wordt je enkel gemakkelijker gemaakt om de cadeaubon Hoogstraten aan te kopen. Vanaf donderdag 15 juli is het immers mogelijk om de cadeaubon Hoogstraten ook online via de nieuwe webshop van VisitHoogstraten aan te kopen. Met deze digitale versie wordt de cadeaubon Hoogstraten in een mum van tijd in jouw mailbox gedropt. Handiger wordt het bijna niet. Uiteraard blijft het ook mogelijk om de cadeaubon Hoogstraten aan te kopen aan de onthaalbalie van VisitHoogstraten. Net zoals voorheen wordt de cadeaubon Hoogstraten hier gepresenteerd in een aantrekkelijke cadeauverpakking. Dit kan al vanaf maandag 12 juli 2021.

Heb je pas nog papieren cadeaubonnen ontvangen?
Geen probleem. Uiteraard blijven deze cadeaubonnen nog gewoon geldig, voor jou of voor de handelaar verandert er niks.
De overzichtslijst van de handelaars die de papieren cadeaubon ontvangen, vind je via onderstaande link.

Waar kan ik met mijn nieuwe digitale cadeaubon terecht?
De overzichtslijst met de deelnemende handelaars aan de digitale cadeaubon vind je hier: www.visithoogstraten.be 
Let op! De handelaars die papieren cadeaubonnen ontvangen, ontvangen niet automatisch ook de digitale cadeaubon. Bekijk vooraf de lijst om misvertstanden te voorkomen. 
Uiteraard zit de digitale cadeaubon in een overgangsfase. Dagelijks wordt de lijst met de deelnemende handelaars langer. Staat jouw favoriete handelaar nog niet op de lijst? Geef het dan nog even tijd of aarzel niet om jouw handelaar hierover aan te spreken. Handelaars kunnen gratis registreren en het kan in een dag geregeld worden. Misschien kan jouw enthousiasme wel het duwtje in de rug zijn?