Slapen

Overnachten in Hoogstraten
Classificatie logiesmogelijkheden

Om ten volle van alle Hoogstraatse troeven te kunnen genieten, kunt u best een paar dagen uittrekken. Hoogstraten biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden, aangepast aan ieders smaak en budget. Een actieve vakantieboerderij met het hele gezin? Een pittoreske bed and breakfast in het bruisende stadscentrum? Of liever een authentiek gerenoveerde hoeve? De Hoogstraatse gastvrijheid staat garant voor een gul en warm onthaal. Wat u ook kiest, elke adres vormt de perfecte uitvalsbasis voor een boeiende ontdekkingstocht doorheen Hoogstraten.

Te bed in Hoogstraten

Alle logies op de website van de stad Hoogstraten zijn officieel vergund, erkend of aangemeld bij Toerisme Vlaanderen.

Vanaf 1/1/2013 is het logiesdecreet volledig van toepassing. Dit wil zeggen dat enkel vergunde logies en de, in het kader van het decreet 'Toerisme voor Allen', erkende jeugd- en volwassenenlogies nog in aanmerking komen voor promotie door Toerisme Vlaanderen en haar partners zoals provinciale toeristische organisaties, diensten voor toerisme, ...
Sinds 1 april 2017 is het logiesdecreet herwerkt. U vindt het onderaan deze pagina.

Toerisme Hoogstraten noch stadsbestuur Hoogstraten is verantwoordelijk voor eventuele tekortkomingen aan de regelgeving betreffende het nieuwe logiesdecreet van Toerisme Vlaanderen en de bijbehorende vergunningen.

Zelf plannen om logies op te starten? U vindt alvast meer info via onderstaande websites.