Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
Voor baby's en peuters samen met hun mama, papa, oma, bompa, of oppas.
Speelbabbel Hoogstraten

Wat is De Speelbabbel?

Omwille van de coronamaatregelen is de werking van de Speelbabbel voorlopig beperkt. Enkel de maandelijkse extra activiteit of vormingsactiviteit wordt voorzien. Tijdens de zomervakantie zijn er geen activiteiten gepland.

  • De Speelbabbel vindt voorlopig plaats in de bibliotheek, Lindendreef 1b te Hoogstraten.
  • Voorlopig elke eerste vrijdag van de maand van 9.30u tot 11.30u.
  • De Speelbabbel is gratis.

De Speelbabbel is een ontmoetingsplaats voor kinderen tussen 0 en 3 jaar samen met hun mama, papa, grootouder of oppas. De Speelbabbel wil (groot)ouders helpen bij het stimuleren van de ontwikkeling van hun kind. Zij kunnen er gezellig met elkaar babbelen, tips en ervaringen uitwisselen.  

De Speelbabbel wilt u helpen bij (het stimuleren van) de ontwikkeling van uw kind. De kindjes kunnen er wennen aan een andere omgeving en leren spelen met andere kinderen. Zo zal de stap naar de kleuterschool minder groot zijn. Zij kunnen er ook nieuw speelgoed ontdekken. Dit alles in een veilige omgeving.

Extra activiteiten

Elke eerste vrijdag van de maand wordt er een extra activiteit georganiseerd bij De Speelbabbel, bv. een workshop babymassage of peuteryoga, een crea-activiteit, …  Voor deze activiteiten wordt meestal wel gevraagd om vooraf in te schrijven. Het programma vindt u op de website van ons Huis van het Kind (zie link hieronder).

Wil je informatie ontvangen over deze activiteiten? Bezorg ons je mailadres met de mededeling ‘Nieuws van De Speelbabbel’. Je ontvangt dan één of twee keer per maand nieuwsberichten in je mailbox

Speelbabbel Hoogstraten